✓ Beste kwaliteit ✓ Allerlaagste prijs!

Retouren & Garantie

Retouren & Garantie

Wat mag je van ons verwachten?
We bieden de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Omdat het voornamelijk levend materiaal betreft kan het voorkomen dat u een plant ontvangt die niet perfect is of die toch dood gaat nadat u deze geplant heeft.
Dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons.

Herroepingrecht
Je hebt het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van het product de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden en het geleverde product te retourneren, mits ongebruikt, onveranderd en indien mogelijk voorzien van zijn originele labels, verpakkingen, etc.

Rhododendron.nl zal bij een dergelijke ontbinding binnen 30 dagen na ontvangst van het product reeds betaalde gelden terugbetalen.
De kosten voor terugzending van het product komen voor rekening van de klant.
De klant kan geen beroep op zijn herroepingsrecht doen, indien het geleverde product door zijn aard niet kan worden teruggestuurd of snel kan bederven of verouderen. 

Heb ik garantie? 
Al onze planten leveren wij rechtstreeks van gespecialiseerde kwekers.
Alleen op deze manier bent je zeker van verse, gezonde planten.
Mocht de plant binnen 2 maanden na aanplant geen leven meer vertonen, vertel het ons. Op al onze planten geven wij garantie. Dit wil zeggen dat indien 2 maanden na beplanting de planten dood zijn en je kunt aantonen dat je er wel voor gezorgd hebt dan vervangen we de plant.   

Klachtenafhandeling
Indien je onverhoopt toch een klacht heeft kun je deze melden via ons emailadres: info@rhododendron.nl dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Mochten wij er echt niet uitkomen dan kunt u aankloppen bij de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk.