✓ Beste kwaliteit ✓ Allerlaagste prijs!

Levertijd & verzendkosten

Beste Rhododendron.nl bezoeker,

Wat fijn dat je op onze site bent en wat leuk dat je interesse hebt in rhododendrons. Het zijn de mooiste tuin planten die er zijn en wij zijn er dol op! We hebben met de grootste zorg de beste kwekers uit het land geselecteerd om jou de beste en mooiste planten te kunnen tonen. Nu vraag jij je natuurlijk wat zaken af zoals wanneer bezorgen jullie en wat kost het dan om planten te bezorgen.... 

Bestellen, wanneer komt het aan dan? 

Planten zijn levende producten vandaar dat verzenden niet zo makkelijk is als brievenbus of reguliere pakket post. Als je bij Rhododendron.nl besteld dan gaan wij de planten voor je bij de verschillende kwekers verzamelen. We streven ernaar om je producten zo snel mogelijk bij je te krijgen. We hanteren momenteel nog 2 verzend momenten per week. Dit zodat we de prijs voor jou als consument zo laag mogelijk kunnen houden. 2 Verzend momenten wat houdt dat dan in? Op dinsdag en vrijdag ochtend worden onze producten opgehaald door DHL of andere bezorgers. 

- bestellingen geplaatst op vrijdag , zaterdag, zondag en maandag worden op dinsdag verstuurd en komen op woensdag bij je aan. 

- bestellingen geplaatst op dinsdag, woensdag & donderdag worden op vrijdag verstuurd en komen zaterdag bij je aan.   

Verzenden, wat kost dat dan? 

We proberen je producten zo slim mogelijk te verpakken zodat je zo min mogelijk verzendkosten betaald. Helaas kunnen wij geen gratis bezorging hanteren dan zouden de planten duurder worden en dat willen we niet. We willen de goedkoopste zijn in het bieden van planten en het verzenden van producten als rhododendrons kost nu eenmaal wat meer vanwege het gewicht van de planten. Voordeel is wel, het bespaart je weer een ritje naar het tuincentrum!

Afhankelijk van het aantal producten wat je besteld zijn de verzendkosten als volgt:

Bestellingen binnen Nederland. Is je bestelling: 

0 - 40 euro dan betaal je 6,95 euro verzendkosten

41 - 80 euro dan betaal je 13,90 euro verzendkosten

81 - 120 euro dan betaal je 20,85 euro verzendkosten

121 - 199 euro dan betaal je 27,80 euro verzendkosten

200 - 350 euro dan betaal je 44,75 euro verzendkosten

Meer dan 350 euro dan verzenden bij gratis.

 

Bestellingen voor buiten Nederland maar binnen de EU. Is je bestelling: 

0 - 40 euro dan betaal je 12,95 euro verzendkosten

41 - 80 euro dan betaal je 25,90 euro verzendkosten

81 - 120 euro dan betaal je 38,85 euro verzendkosten

121 - 350 euro dan betaal je 51,50 euro verzendkosten

Voor grotere bestellingen dan 350 euro buiten NL vragen we je contact op te nemen zodat we een geschikte vervoerder kunnen vinden.